Om oss på Förenade Liv

Tillsammans är vår idé

Allt vi gör, gör vi tillsammans.

På Förenade Liv är vi specialister på personförsäkringar för tjänstemän, akademiker och deras familjer. I nära samarbete med deras organisationer och arbetsgivare skräddarsyr vi grupplösningar för människor i alla åldrar och för olika händelser i livet, oavsett det gäller graviditet, föräldraskap, sjukdom, olycksfall, dödsfall eller arbetslöshet.

Vår förmåga och vilja till samarbete gör att vi lär känna våra kunder och förstår deras arbetsförhållanden, livsstil och villkor. Eftersom försäkringar är en tjänst som köps i förväg, prövas den först när det oförutsedda inträffar. Det är då vår kunskap sätts på prov. Då finns vi där, alltid på kundens sida, och försöker överträffa förväntningarna. Det är därför vi har så många nöjda kunder. De kan lita på oss när det gäller; när försäkringen möter verkligheten.

Tack vare en ständigt pågående dialog kan vi tillsammans ta initiativ till nya försäkringslösningar som utgår från den enskilde försäkringstagarens behov. Vi tar alltid vår utgångspunkt i kundens värld. Och eftersom vi är ett icke vinstutdelande bolag går allt överskott tillbaka till försäkringstagarna, bland annat i form av ännu förfinade produkter och tjänster. Tillsammans blir vi alltså bara bättre och bättre.

På Förenade Liv är vi personliga, engagerade och ansvarstagande. Dessutom har vi mer än 65 års erfarenhet av kloka och skräddarsydda försäkringslösningar. Vi är ett ekonomiskt starkt och stabilt bolag och är marknadsledande inom vår nisch. Och vi har över 850 000 människor försäkrade hos oss. Trots detta är vi ett förhållandevis litet bolag. Ett bolag som tack vare korta beslutsvägar och kunniga medarbetare kan agera snabbt, enkelt och pragmatiskt. Och väldigt kundnära.

Tillsammans är bättre!

Välkommen till Förenade Liv.

Tillsammans lever vi våra värderingar

Personliga

  • Att visa omtanke är vårt jobb.
  • Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar.
  • Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov.

Engagerade

  • Vi är kreativa när vi skapar lösningar efter kundernas behov.
  • Vi agerar proaktivt och delar med oss av vår specialistkunskap.
  • Vi levererar skräddarsytt och är snabbfotade.

Ansvarstagande

  • I allt vi gör tänker vi långsiktigt.
  • Vårt överskott går tillbaka till våra kunder.
  • Vi är transparanta - vi tål att bli granskade.

Kundtjänst och rådgivning

08 - 700 40 80

Måndag till fredag 08.00–16.30

Mejla oss