Välkommen som ny förmedlare hos Förenade Liv!

Hos Förenade Liv tar vi tillsammans fram och skräddarsyr prisvärda försäkringar som passar just din målgrupp. Vår flexibla produktstruktur gör det enkelt för oss att plocka ihop just den försäkringslösning som du efterfrågar. På "Bygg din egen försäkring" kan du bygga den försäkring som passar din grupp bäst.

Bygg din egen försäkring
Vilka hälsoregler gäller, och vad krävs för att teckna ett avtal?

Hur samarbetar vi?

I samarbete med dig som förmedlare erbjuder vi skräddarsydda försäkringar, och ger kunder och försäkrade snabb hjälp när den behövs som mest.

Vi tar fram en lösning som passar din kund


Tillsammans tar vi fram en försäkringslösning och offert utifrån din kunds behov – oavsett om det gäller färdiga paketlösningar med fasta premier, skräddarsydda paket eller enstaka försäkringar. 

Vi förenklar administrationen


För att underlätta för dig som förmedlare har du tillgång till allt nödvändigt underlag och information här på förenadeliv.se och på vår partnerwebb. Vi tar också hand om all administration för försäkringsgruppen – om du eller din kund inte har valt att sköta den själva.

Ersättning till dig som förmedlare

Vi betalar löpande ersättning på premien. Ersättningsstorleken bestämmer du som förmedlare själv tillsammans med din kund. Se våra ersättningsregler. När vi tar fram premien räknar vi alltid fram en nettopremie i botten. Självadministrerade avtal har en så kallad nettonettopremie, vilket innebär att vi även räknat av kostnaderna för administrationen.

Ersättningen betalas ut en gång per månad och beräknas med överenskommen procent genom den tekniskt inbetalda premien. När man ansöker om förmedlarekod anger man också var ersättning ska utbetalas samt till vem/vart ersättningsunderlaget ska skickas.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 08 - 700 42 55

Få svar på de vanligaste frågorna. 

Partnerservice

08-700 42 55

Måndag till fredag 08.00–16.30

Mejla oss