Nöjda kunder säger sitt

Med en kundnöjdhet på 100 % försäkrar vi på Förenade Liv hundratusentals personer genom några av landets största förbund.

Teaterförbundet är ett av de förbund som varit med oss på Förenade Liv allra längst. I över 25 år har vi tillsammans tagit fram försäkringspaket som hjälper deras medlemmar till en tryggare vardag.

– För oss har det aldrig varit aktuellt att byta försäkringsbolag. Förenade Liv erbjuder alltid det bästa möjliga avtalet, säger Teaterförbundets Shoshana Kusher.

Med en flexibel försäkringsstruktur kan vi enkelt anpassa försäkringar för förbundens medlemmar, försäkringar som medlemmarna i sin tur kan anpassa efter sina egna behov.

– Tack vare att Förenade Liv är ett litet bolag så har Teaterförbundet stor möjlighet att påverka utformningen av försäkringarna, förklarar Shoshana Kusher.

Genom återkommande möten tillsammans med förbunden ser vi till att utvärdera samarbetet och förbättra försäkringarna för att göra vårt erbjudande till medlemmarna ännu bättre - något både vi och förbunden är måna om. Unionen, ett av de största förbunden vi samarbetar med, träffar vi flera gånger per år. 

– När medlemmarna försäkras genom förbundet behåller de sina försäkringar även vid byte av jobb. Då Unionen garanterar medlemmarna att de får de bästa försäkringarna är det givetvis viktigt att se till att man har det också. Där är Förenade Livs erbjudande konkurrenskraftigt, förklarar vår kontakt på Unionen. 

Med kundansvariga experter inom gruppförsäkringar, ett flexiblet försäkringsutbud och en tät dialog med förbunden hoppas vi på Förenade Liv kunna fortsätta med en förstaklassig kundnöjdhet flera år framöver.

Vill du veta mer om våra gruppförsäkringar eller få ett avtalsförslag för just ditt förbund? Kontakta oss på Partnerservice så hjälper vi dig!

Kontaktuppgifter till Partnerservice 

Telefon: 08-700 42 81
Fax: 08-700 42 80 
kund@forenadeliv.se

Vi har öppet mellan 08.00-16.30 varje vardag. 

 

Kundtjänst och rådgivning

08 - 700 42 81

Måndag till fredag 8.00-16.30

Mejla oss